Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Welkom!

Goed dat je er bent! Ik kijk er ontzettend naar uit om jou de komende tijd mee te nemen in de wereld van mindfulness.

In dit eerste deel van de cursus vind je een korte uitleg over de cursus, de introductievideo en het module overzicht met de link naar de modules. Kijk eerst naar de video, voordat je aan de cursus begint. Onderaan deze pagina vind je het module overzicht.

De cursus Boost Je Levensgeluk bestaat uit 6 modules met als basis 1 video per module. De video’s zijn de basis van de cursus. Daarnaast heb je per module toegang tot extra audio en een samenvatting.

Je kunt deze cursus op je eigen tempo volgen. Het heeft de voorkeur om de 6 video’s te verdelen over 6 weken. Dus 1 module per week. Wil je zoveel mogelijk uit de cursus halen, dan raad ik je aan om naast het kijken van de video’s te oefenen met de thuiswerkopdrachten.

Als deelnemer aan Boost Je Levensgeluk krijg jij verder exclusieve toegang tot de volgende ondersteuningsmethoden om je gedurende de cursus op weg te helpen met al je vragen:

  • Je krijgt toegang tot de Facebookgroep: Boost Je Levensgeluk. Ga hier naar de groep en klik op  “Join Group”. Op deze exclusieve pagina deel ik extra mindfulness tips, praktische video’s met onder andere leuke oefeningen en beantwoord ik al je vragen. Voel je dus vrij om jouw ervaringen te delen en vragen te stellen over de inhoud van de cursus.
  • Vragen? Stuur een mail naar onlinemindfulness@boostmyday.nl en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Veel plezier met de cursus en tot snel online!

Cecile